Verslag Grapke | FVC - Alcides

FVC 1 (zon)

0 - 6

Alcides 1 (zon)

Competitie

Mannen, 1, 1e klasse F

Datum

29 oktober 2017 14:00

Accommodatie

Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B
9363EH
MARUM
tel. 0594-642163

Zondagavond en ik kom erin en mijn vrouw zegt 6-0 verloren ? Speulden yum mèt 7 man ofsuh ? Of wat rooie kaarten ? Dee jullie keeper Sander Schaafsma niet mee dan ? Die is 1.90 meter, atletisch,knappe kop, leuke lach , bruin en van die grote handen. Ik zei hoe weet jij dat van die grote handen ...... Nou ja zei ze die ballen pakt ie altietn eenvoudig met beide duimen achter de bal, iedereen ziet dat ie grote handen heeft,laat nooit een bal los, is vaak heer en meester met 1 tegen 1 situaties, komt ie uit bij hoge ballen gaat de tegenstander vaak aan de kant want die knie komt altietn eerst, schoten van afstand staat ie altietn goed, hoeft vaak niet eens te duiken, fotograaf Dijks van de LC schiet niet voor niks vaak een actie foto van Sander speciaal voor zijn vrouw , daarom is Sander zo gezien. En hij krijgt keepertraining van de beste keepertrainer van Friesland toch ? Wat zeg ik van het hele Noorden. En dan 6 tegen, ik kan daar niet bij zegt mijn vrouw, dan moet er wel heel slecht verdedigd zijn zoals te korte terugspeelballen, te veel ruimte weggeven, slechte inpassing vanuit de achterhoede, te veel druk naar voren en niet op tijd achteruit lopen ja dan roep je het onheil over je af, loop je achter de feiten aan. Speelden jullie niet met de ruit naar acteren dan ? Ze zei toch niet met druk naar voren toch tegen een Alcides ? En Hoen inschuivend van achteren ? Denke jullie dat yum Barcelona zijn of Red Salzburg destiets tegen mijn favoriete Ajax. Een 020 die toen de bal niet 1 x naar mekaar toe konden spelen. Jullie hadden gewoon Alcides moeten laten komen en dan op de counter met jullie snelle spitsen. Zo speulde jij, ik dus, toch altietn destiets in ut 1e tegen Alcides en counterden yum met Kramer, van Loon en Hollander die lui alle kanten uit, dou met die ballen op maat, passjes tussendoor en er overheen.Ja ha ze heeft er wel kijk op. 6-0 aan de kont, nou dat wudt een leuke week in de winkel Op is OP. Ik begin geliek over Heel Holland Bakt of Gordon gaat trouwen. Hoesuh vrouwen geen verstand van voetballen. 

Vorige week bij Nederland tegen Noorwegen wou ik de eerste 10 minuten al 4 x van kanaal veranderen, niet om aan te zien en dan als die bal de lucht ingaat en ze het kopduel aangaan..AAhrggg ik draai me om maar na deze tekst en uitleg van de vrouw moet ik het toch anders bekijken.

Trainer Groote is wat boos. Geen overtuiging zegt hij, ja wel overtuigend leuke feestjes viere na de wedstrijd maar vandaag veel te weinig laten zien voor het talrijke publiek wat toch weer de weg naar Wiarda weet te vinden. In de 25 e minuut scoort de talentvolle Wobbes met het hoofd de 0-1. 
5 minuten in de 2e helft en Jordy van Loon loopt tegen een aanvaller van Alcides aan, meer met schouder tegen schouder en de aanvaller laat zich vallen. De scheids fluit maar trekt geen kaart en dat is logisch want Jordy van Loon is niet zo gemeen als een Piet Katje van vroeger of een Sake Hoff. Als die de bal niet konden spelen raakten ze wel een enkel en soms ook als ze de bal wel konden spelen namen ze die enkel mee. Jordy niet, nooit, zit niet in um. Correcte beslissing van scheids Karacaoglan uit Assen, wel een vrije trap. Dan staat de 1e assistent met zijn vlag in de lucht en ik denk die heeft verzorging nodig of wat water. Nee hij geeft aan doorgebroken speler en dus rode kaart. Scheids neemt dit over want er staat een rapporteur aan de kant die die 1e assistent beoordeelt en hij natuurlijk die vlag in de wilgen gooit als de scheids zijn beslissing niet over neemt en weer een assistent-scheids minder en dat kan niet zo vlak na de week van de scheidsrechter. Kansloos, wedstrijd gespeeld nu met 10 man. Ik sta gelukkig aan de overkant van het veld en niet binnen de lijnen want ik was wat anders van plan met die vlaggestok van de assistent. Gordon zou ut lekker vinden. Nee ik hou me in maar laat wel de Knvb weten dat we voortaan zelf wel weer een assistent-scheids regelen. Zeg gewoon dat we geen kleedkamer hebben of geen thee in de rust of we kenne geen 3 gehaktballen missen…..Wat een drama, ergernis als die lui zulke beslissingen willen nemen. Heb ut al vaker gezegd met die bal over de zijlijn en buitenspel hebben ze ut al moeilijk genoeg. 

De laatste 20 minuten nog een 4 goals om de oren en ja dan ist 6-0. Volgende week GRC uit, speelden we vroeger ook altijd tegen. Ik tegen Grafton Holband een beste voetballer. Mijn vrouw kende ik toen ook al, een 40 jaar terug. Ze zei toen die Holband heeft dikke kuiten, als je niet weggespeeld wil worden moet je daar een klein tikkie ingeven…..furdorie zuu suh oek furkering had hevve met Kat en Sake ?

Met vriendelijke spo( r ) tgroet

Grapke

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!