Irnsum JO9-1

Nils Bergsma (schot)

Onder 9 zaterdag, JO9-2, 2e klasse 13

29 oktober 2016 8:45

Voor vandaag stond de topper FVC JO9-2 - Irnsum JO9-1 op het programma. Beide teams leken obv de voorgaande competitiewedstrijden aan elkaar gewaagd echter de start van Irnsum was overweldigend waardoor er na 6 minuten spelen een 0-3 achterstand op het bord stond.

Onze kanjers leken onder de indruk te zijn van het fysiek sterke Irnsum maar kregen een aantal kansen om aan te sluiten. Met een ruststand van 1-4 door een goal van Nils gingen we de 2de helft met volle moed in. Nadat Nils zijn 2de heeft gemaakt na 5 minuten in de tweede helft (2-4) en Irnsum daarna simpel naar 2-6 liep was de wedstrijd gelopen. Na een uitstekende aanval van onze zijde was 't Witte die de 3-6 eindstand op 't bord noteerde. Helaas voor vandaag geen winst, aankomende woensdag waarschijnlijk de inhaalwedstrijd tegen Oosterlittens waar we nu alweer zin in hebben.

Met dank aan scheidsrechter Barry voor 't wederom uitstekend fluiten van de wedstrijd en alle aanwezige supporters.