9 - 2

SJO Warga WWS JO9-2

Onder 9 zaterdag, JO9-2, 2e klasse 13

26 november 2016 9:00

Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van FVC JO9-2 op het programma tegen SJO Warga JO9-2.

Op een mooie,licht bevroren grasmat met skitterende lucht begon de wedstrijd wederom op ons favoriete tijdstip 9:00 uur. Met de vaste basis opstelling ging FVC fel van start wat in de 4de minuut resulteerde in een korte corner van Witte waarop Nils zijn doelpuntentotaal nog maar eens ging opschroeven. Nadat Mylan onze jarige Ralph in de diepte had gestuurd en hij zichzelf een mooi verjaardagskado heeft gegeven was de stand na 10 minuten 2-0.

Met Braydon op het middenveld liep FVC binnen 3 minuten uit naar een 4-0 stand door 2 goals van deze kanjer waarna onze rots in de branding Sebastiaan nogmaals Witte de diepte in stuurde en was het wederom Nils die fantastisch afronde. FVC werd verrast door een corner van Warga welke ongelukkig in eigen doel terecht kwam en zodoende kwam de 5-1 op het bord.

Nadat Ricco het op de heupen had en vervolgens Nils 2x lanceerde gingen we de rust in met een 7-1 voorsprong. Na het wel bekende bakkie stond er in de tweede helft een ander Warga en was het binnen 2 minuten raak; 7-2. Met een uitstekende keeper aan onze zijde (Djimmer) werd vervolgens nog 2x gescoord en wel door Nils en Sebastiaan.

Met nu een aantal vrije weekenden voor de boeg zullen we aan het einde van de rit waarschijnlijk 3de staan en mogen we dik tevreden zijn over het vertoonde spel en de progressie van alle spelers.
Met speciale dank aan onze scheidsrechter Barry voor het fluiten van de thuiswedstrijden stond er in de kantine een overheerlijke taart klaar van onze jarige Ralph waarvoor dank. Tevens dank aan alle ouders voor een zeeeeer gezellige en geslaagde eerste competitie helft en tot snel.