Welkom @ Friesche Voetbal Club - FVC

Welkom @ Friesche Voetbal Club

Welkom @ Friesche Voetbal Club

Marie Akkerman

Vandaag, 30 september 14:15  Op dinsdag 26 september jongstleden ontvingen wij het verdrietige bericht dat Marie Akkerman op 84-jarige leeftijd is overleden. Marie is de moeder van Kathy Dekens Akkerman en de schoonmoeder van onze helaas veel te jong overleden oud keeper Catrinus Dekens. Door Catrinus en de familie Dekens zijn Marie en haar man Jan destijds verbonden geraakt met FVC.meer »

89x gelezen

#SCHEIDSBEDANKT

25 september 15:45  Van 30 september tot en met 8 oktober vindt dit jaar de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats en is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden! Via deze weg willen wij vanuit FVC alle (assistent-)scheidsrechters bedanken die zich vaak wekelijks inzetten voor en bij onze club. Scheidsrechters maken het immers mede mogelijk dat de voetballers van FVC en hun tegenstanders wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten. Laten we ze daarom de aankomende week met zijn allen nog eens extra bedanken en in het zonnetje zetten voor hun tomeloze inzet voor jullie.meer »

64x gelezen

(VER)KOOP LOTEN EN STEUN FVC

19 september 19:45  Zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. FVC doet wederom mee en natuurlijk willen we weer zoveel mogelijk loten verkopen voor onze club. Zoals ieder jaar weer blijkt, is dit een prachtige actie om net even die extra wensen voor onze vereniging waar te kunnen maken. De opbrengsten zullen dit jaar worden gebruikt voor de aanschaf van extra aluminium ballenkarren.meer »

168x gelezen

Weer tijd voor een feestje!

14 september 12:30  De koffers zijn bij de meesten nog maar net uitgepakt, het seizoen is laat begonnen en toch is het nu al tijd voor een heuse feestavond bij FVC. Ach ja, er is altijd wel een goede reden om iets te vieren zullen we maar zeggen. De door ons gezochte en wederom gevonden aanleiding is het roemruchte jaarlijkse FVC Oktoberfest.meer »

171x gelezen

De jeugd heeft de toekomst!

14 september 11:30  We zijn enorm gegroeid de afgelopen jaren en dan met name de jeugd. Het is daarom noodzakelijk om verder te professionaliseren. Sinds een aantal maanden speelt de jeugdcommissie daar een belangrijke rol in. Binnenkort horen of lezen jullie hier mee over.meer »

173x gelezen

STEUN ONS EN STEM OP FVC!

11 september 12:15  Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Als coöperatieve bank geeft Rabobank daarom elk jaar een deel van de winst terug aan de samenleving. Zo helpen zij ruim 30.000 clubs door heel Nederland met het realiseren van doelen als talentontwikkeling, verduurzaming of meer inclusiviteit. Want zij geloven terecht dat clubs en verenigingen onze samenleving sterker maken.meer »

149x gelezen

Een woordje van de voorzitter

31 augustus 22:15  Beste FVC-ers, De vakantie is voorbij en ik hoop dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Een prachtig nieuw voetbalseizoen staat weer voor de deur. Op het moment dat je dit leest zijn er alweer diverse teams gestart met hun voorbereidingen. Ons eerste en tweede team zijn op 8 augustus jongstleden al gestart met hun voorbereiding op het nieuwe seizoen en dit weekend vertoeven zij op Texel om zich daar optimaal voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen. meer »

230x gelezen

Zonder jou geen FVC, wij hebben je nodig!

30 augustus 12:15  Met de vakantieherinneringen nog vers in het geheugen en nog volop in de relax-modus, loopt het begrijpelijkerwijs iedere seizoenstart weer stroef om de vrijwilligersplanning rond te krijgen. We waren alweer los, maar vanaf komende zaterdag gaat het écht los en zullen vele FVC-teams weer thuis hun opwachting maken voor hun eerste competitie- of bekerwedstrijd. Weer volop beleving op de velden en in de kantine van FVC!meer »

170x gelezen

Start Keepersschool Boscolo vanaf 10 september

28 augustus 11:45  Nu iedereen weer zo’n beetje terugkomt van de welverdiende vakanties wordt het ook voor Keepersschool Boscolo weer tijd om te starten met de keeperstrainingen op de velden van FVC 💚💛.meer »

101x gelezen

FVC en Muta Sport verlengen contract

13 augustus 12:45  Met gepaste trots kunnen we melden dat FVC en Muta Sport hebben besloten om het lopende sponsorcontract te herzien en met 2 extra jaren te verlengen. Er is een nieuw 4-jarig contract getekend waardoor beide partijen in ieder geval t/m het seizoen 2026-2027 aan elkaar verbonden blijven. Muta Sport is al enkele jaren naar volle tevredenheid de kledingleverancier van onze verenigingmeer »

123x gelezen

Jaarprogramma FVC 1 bekend

13 augustus 12:15  De KNVB heeft voor alle teams de speelschema's voor het komende seizoen (2023-2024) bekend gemaakt! Dit betekent dat nu ook duidelijk is wanneer FVC 1 op Sportpark Wiarda haar thuiswedstrijden mag gaan spelen. meer »

190x gelezen

Start voorbereiding FVC 1 en 2

8 augustus 12:15  Vanaf vanavond (di. 8 aug.) staat voor de spelers van FVC 1 en 2 officieel de start van de voorbereiding (deel 2) op het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024 op het programma. Ondanks de degradatie van afgelopen seizoen van ons eerste elftal uit de zaterdag 1e klasse en het vertrek van een aantal routiniers bij ons tweede elftal (naar FVC 3) zijn we enorm blij met de ontwikkelingen die we binnen de ‘prestatiegerichte tak’ en onze bloeiende vereniging (daarover later meer) weer hebben mogen zetten. meer »

415x gelezen

INFO START SEIZOEN 2023/2024

25 juli 20:15  Van 24 juli tot en 8 augustus 2023 zijn zowel onze kantine als de kleedkamers in verband met de Zomerstop voor iedereen gesloten. In de loop van de zomer zal op deze pagina meer informatie over de start van seizoen 2023/2024 verschijnen. meer »

394x gelezen

Competitie indeling FVC 1 bekend

10 juli 9:15  Voor velen van jullie is het nog even wachten op de start van het nieuwe seizoen. Sommige teams trainden nog door en waren al bezig met de voorbereiding. Dat gold zeker voor FVC ZA1 en ZA2 die nog vol vuur aan de slag waren op hun trainingsavonden tot en met afgelopen donderdag. meer »

239x gelezen

Grote schoonmaak: help mee en maak hét verschil voor FVC!

5 juli 12:30  Afgelopen zaterdag hebben we het seizoen fantastisch afgesloten en de zomerstop staat nu voor de deur. Maar voordat we deur voor een aantal weekjes op slot draaien, moet er natuurlijk worden schoongemaakt. Samen zorgen we ervoor dat alle ruimtes er weer “spik en span uitzien” voor het aankomende seizoen, van de entree en gangen tot de kantine en de kleedkamers.meer »

314x gelezen

Terugblik drukbezocht Oranjefestival

5 juli 9:15  Ondanks de natte 🌧 start van het Oranjefestival 🧡 was het afgelopen zaterdag een geweldig mooie dag voor ons FVC 💚💛. Een dag voor en door iedereen betrokken bij onze vereniging. Na de opening door wethouder Gijs Jacobse en de doorweekte start van onze jongste jeugd in diverse spelvormen, kregen de O11 t/m O15 ruimschoots de gelegenheid de velden van FVC ‘onveilig’ te maken 😊. meer »

164x gelezen

Wierenga & De Graaf sponsort FVC!

26 juni 22:00  Jan Wierenga en Leo de Graaf waren al geen onbekenden bij FVC, de afgelopen maanden waren zij ook met het logo van hun recruitment organisatie Wierenga & De Graaf op de achterkant van de shirts van het 1e en 2e selectie elftal te bewonderen. Deze topsponsor verdient het daarom zeker volop in het zonnetje gezet te worden.meer »

144x gelezen

UPDATE: VOORLOPIGE INDELING JEUGDTEAMS SEIZOEN 2023-2024

26 juni 21:30  Na diverse overleggen en flink gepuzzel zijn we in samenspraak tussen Commissie Technische Zaken, de coördinatoren Bovenbouw/Onderbouw en de betrokken (keeper)trainers en leiders waren we al eerder tot een voorlopige teamindeling voor het seizoen 2023/2024 gekomen voor onze jeugdteams JO7 tot en met JO13 en MO 13. De voorlopige indelingen van de resterende teams van JO14 tot en met JO19 zijn inmiddels ook bekend.meer »

589x gelezen

Wijziging uitvoering ledenadministratie FVC

19 juni 16:15  In de loop van het afgelopen seizoen heeft Marcel Rijpstra aangegeven zijn taken voor de ledenadministratie ingaande seizoen 2023/2024 te willen neerleggen. Een drukke baan waarvoor hij stad en land afreist, een mooie nieuwe hobby en het feit dat hij deze werkzaamheden al een behoorlijke tijd vol verve heeft gedaan, lagen ten grondslag aan deze beslissing. meer »

602x gelezen

IN MEMORIAM: TINY WEIJKAMP

17 juni 19:15  Op zaterdag 17 juni ontving ik het verdrietige bericht dat Tiny Weijkamp op 15 juni jongstleden is overleden op 92-jarige leeftijd. Tiny Weijkamp is de moeder van Lammert en Jan Weijkamp en de Oma van Jordy Weijkamp die bij ons in FVC ZA 1/2 speelt. De Familie Weijkamp is een echte “FVC-familie”. Tiny kwam uit de provincie Groningen maar werd al snel een Huzumer om utens.meer »

315x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!