In memoriam: Coetie Willemsma

16 december 2021 21:15

Marcel Rijpstra

Beste FVC’ers,

Ons bereikte vandaag het droevige bericht dat Albert, beter bekend als Coetie, Willemsma vanochtend is overleden aan de gevolgen van corona nadat hij afgelopen vrijdag was opgenomen met klachten.

Coetie heeft veel betekend voor FVC. Hij is ondermeer jeugdtrainer geweest en heeft bijvoorbeeld Robin Hollander nog het dribbelen bijgebracht. Ook was hij in 1980 een van de initiatiefnemers voor het damesvoetbal bij FVC en ook de eerste trainer. Ook nam hij deel aan allerlei commissies. Voor al zijn inzet voor onze club is hij ook tot Lid van Verdienste benoemd.

20121219_FVC_-_Coetie_Albert_WIllemsma.jpgZijn beide zoons waren en zijn nog steeds betrokken bij FVC. Zo is Rob al jarenlang de verzorger van het eerste elftal van de zondag, heeft hij zelf ook gevoetbald en is vrijwilliger geweest. Ook broer Karel heeft verschillende functies binnen de club gehad, zoals leider, jeugdcoördinator en lid van allerlei commissies. Van de kleinkinderen voetbalden Yannick, Dennis, Ravenna en Davey ook bij onze club. Ook de naam Willemsma is dus onlosmakelijk verbonden met het familiaire FVC.

Wij wensen zijn vrouw Dicky, zijn zoons Rob en Karel, hun vrouwen en kinderen, familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Delen

Lees meer over:
FVC In memoriam

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!