FVC Banketstavenactie

8 december 2021 8:30

Marcel Rijpstra

Vanwege het grote succes van vorig jaar heeft FVC, in samenwerking met trouwe sponsorpartner Topbakker Dijkstra, ook dit seizoen weer besloten om de actie met die heerlijke ambachtelijke banketstaven te organiseren. Onze jeugd helpt de club om deze banketstaven aan de β€˜man’ (lees: ook alle andere persoonsvormen) te brengen. Bestel je via onze Webshop dan ook graag de naam van de verkoper en zijn team vermelden, want er zijn voor hun weer leuke prijzen te winnen.

De verkoop van de banketstaven is natuurlijk ook om onze club te steunen, want ook dit seizoen is het voor de vereniging lastig om de eindjes aan elkaar te knopen. De afgelopen seizoenen was de kantine meer dicht dan open en als hij open was dan waren er beperkingen. Hierdoor zijn de inkomsten uit de kantine tot een minimum gedaald waar deze broodnodig zijn.

Deze actie geeft ons hopelijk opnieuw de ruimte om onder andere voor het jeugdvoetbal de juiste stappen te kunnen blijven zetten. Vandaar dat we deze actie opnieuw inzetten en banketstaven verkopen bij onze leden, ouders, familieleden, sponsoren, zakenpartners, collega’s, vrienden en kennissen. Voor hen allemaal de kans om te genieten van deze heerlijke ambachtelijke banketstaven!

De prijs per banketstaaf bedraagt € 5,00 en de ‘ambachtelijke’ banketstaven worden geleverd in een fraaie doos met luxe sticker (fijne feestdagen). Voor de jeugd die de banketstaven verkoopt valt er ook weer iets te winnen. Het team welke de meeste banketstaven verkoopt, kan hiermee een ‘team-clinic’ van Voetbalschool Doelbewust winnen of kaarten voor het gehele team voor een dagje schaatsen in de Elfstedenhal. De top 3 van individuele verkopers mag ook nog een leuke persoonlijke prijs tegemoet zien. Dus knallen maar!

Ken je een jeugdlid van FVC? Bestel dan bij hem of haar deze heerlijke banketstaven of doe het online met vermelding van naam en team! Ook de junioren vanaf de JO16 t/m de senioren helpem mee door per team minimaal 50 banketstaven te verkopen.

Alvast bedankt voor jullie steun en op naar een mooi resultaat voor onze club! πŸ’šπŸ’›

Naar de actie in de FVC Webshop!

Delen

Lees meer over:
FVC Acties FVC Jeugd

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!