Nieuw bij FVC: motivatietrainingen

5 oktober 2021 17:00

Marcel Rijpstra

Het werd eind vorig seizoen al aangekondigd en per vrijdag 8 oktober wordt er dan ook daadwerkelijk mee gestart: motivatietrainingen. Deze extra training is elke vrijdag en voor spelers die het leuk vinden en gemotiveerd zijn om nog een extra keer per week te trainen. Aanmelden hoeft niet, leden van FVC kunnen gewoon komen op het tijdstip voor hun categorie en ze kunnen dus ook per week belijken of ze wel of niet gaan. Maar het heet natuurlijk niet voor niets motivatietrainingen!

De motivatietraining houdt in dat er niet met het eigen of een vast team wordt getraind, maar alleen met de spelers die gemotiveerd zijn om die extra training in de week te volgen. Te denken valt aan een training op lengte of bijvoorbeeld een training op biologische leeftijd en meer van deze kenmerken. De training wordt gegeven door verschillende trainers van de Onderbouw, Bovenbouw en misschien zelfs seniorentrainers!

De categorieën en de tijden voor de motivatietrainingen op de vrijdag zijn:

  • 16:00 tot 17: 00 uur: O7 t/m O9
  • 17:00 tot 18:00 uur: O10 t/m O12


De gegevens van de motivatietrainingen voor de bovenbouw volgen later.

Spelers hoeven zich dus voor deze trainingen niet aan te melden en kunnen gewoon naar de training komen om mee te doen! Hoe meer spelers er komen des te leuker de training natuurlijk. De motivatietrainingen zijn een onderdeel van de nieuwe jeugdopleiding van FVC.

Delen

Lees meer over:
FVC Jeugd FVC Jeugdopleiding FVC Motivatietrainingen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!