Grote Clubactie start vandaag

17 september 2021 21:00

Marcel Rijpstra

Afgelopen woensdag, 15 september, zijn op de training de meeste lotenboekjes voor de Grote Clubactie uitgedeeld aan de JO8 t/m JO12 spelers. Heb je deze nog niet ontvangen dan ligt hij klaar achter de bar, want vandaag (zaterdag 18 september) gaat de Grote Clubactie van start!

Tijdens de Clubactie kunnen de spelers inloggen op hun eigen verkooppagina. Op deze verkooppagina zien ze hun online lotenmeter, kunnen ze badges verdienen, tussenstanden zien en hebben ze toegang tot alle winacties! Ook dit jaar winnen de drie beste verkopers een leuke prijs van FVC!

Verkoop jij 20 loten of meer tijdens de Grote Clubactie dan krijg je toegang tot leuke kortingen op dagjes uit, gratis entreekaartjes en aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit. Ook kunnen zogenaamde Superloten worden verkocht die gelijk staan aan 50 regulieren loten.

Naast het verkopen aan de deur is het dit jaar nog makkelijker om (extra) loten te verkopen via WhatsApp en social media. Het enige wat de spelers hiervoor hoeven te doen is hun persoonlijke verkooplink of die van de vereniging te delen met hun vrienden en familie, zeker als die wat verder weg wonen. Zo steunen zij FVC vanuit hun luie stoel!

Wij wensen de 100 verkopers veel succes!

Delen

Lees meer over:
FVC Acties

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!