Voetbalschool Doelbewust is terug!

13 augustus 2021 12:00

Marcel Rijpstra

Het kan jullie niet zijn ontgaan, want er is al veel over verschenen in de media. Voetbalbalschool Doelbewust maakt een doorstart en is na een jaar van afwezigheid weer actief met een trainingsmodule dit najaar. Iedere jonge voetbalfanaat kan dus (weer) gaan deelnemen aan de trainingen om zijn of haar talent te ontwikkelen. De trainingen vinden plaats op de zondagochtend op onze velden van FVC op sportcomplex Wiarda. De voetbalschool is ondergebracht in een stichting die ook zich zal bezig houden met andere voetbalvormen.

Naast het aanbieden van trainingsmodules voor jeugdige spelers zal de stichting zich ook bezig houden met het ontwikkelen en begeleiden van (club)trainers en het organiseren van bijzondere evenementen en (maatschappelijke) projecten. Achter de schermen is hard gewerkt om de organisatie zo goed en breed mogelijk neer te zetten om zodoende in Friesland iets unieks en cluboverschrijdends op te tuigen. Neem vooral even een kijkje op de nieuwe website.

De trainingen van de voetbalschool bieden iedere deelnemer de kans biedt om zich snel te verbeteren. Het gaat hier niet alleen om talent maar ook de wil om zichzelf te verbeteren door veel te oefenen. Het in een plezierige en veilige omgeving doelbewust ontwikkelen van ieders talent staat bij de voetbalschool voorop. De trainingen zijn voor alle spelers van 6 t/m 15 jaar en vormen de ideale aanvulling op de trainingen bij de eigen voetbalclub.

De trainingen worden aangepast aan de leeftijd en het niveau van de spelers. Ze werken daarbij in kleine groepen met veel individuele aandacht voor de kinderen. De aangeboden modules bestaan uit een negental trainingen van 75 minuten.  De trainingen vinden plaats op Sportpark Wiarda en starten om 10:00 uur. Onderdelen die in de trainingen onder andere naar voren komen zijn techniek, coördinatie, duelkracht, en pass- en traptechniek.

Meer informatie over Voetbalschool Doelbewust.      Meld je nu aan voor de najaarsmodule!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!