Jan Stelpstra erelid

12 juli 2021 20:15

Marcel Rijpstra

Na een korte inleiding op de informatieavond van de presentatie van de verkenning vraagt de voorzitter de aanwezigen om het vertelde even goed vast te houden. Daarna roept hij Jan Stelpstra naar voren en na veel twijfeling staat Jan op en gaat hij naar voren in de zaal. Tegelijkertijd komen Jan zijn vrouw en familie achterin de zaal binnen om bij de huldiging aanwezig te zijn. Na een lofzang van verschillende functies en werkzaamheden voor onze club krijg Jan zijn gouden FVC Erelid speld op zijn kleding gespeld. Hij is nog steeds een beetje verbaasd en natuurlijk blij verrast met deze eer.

20210708_FVC_Jan_Stelpstra_Erelid_02.JPGDe voorzitter meldt dat Jan al vele, vele jaren aanwezig is bij FVC om zijn club te helpen en dat blijkt ook wel, want vanavond is hij er weer bij. Jan is een vrijwilliger die altijd wel wil meehelpen als er iets gedaan moet worden en heeft ook in verschillende functies FVC ondersteunt. Zo was hij bijvoorbeeld medeoprichter en penningmeester van de Club van Honderd en zat hij ook in de commissie die in 2,5 jaar het Jubileumboek samenstelde.

Jan is zichtbaar blij en geeft het ontvangen boeket bloemen aan zijn vrouw. Een vrijwilliger kan (haast) niet zonder thuisfront die ook achter hem of haar staat.

20210708_FVC_Jan_Stelpstra_Erelid_03.JPG

Delen

Lees meer over:
FVC Ereleden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!