Dag seizoen 2020-2021!

26 juni 2021 14:00

Marcel Rijpstra

Vandaag waren de laatste wedstrijden van dit seizoen en dat waren er in totaal helaas niet veel. Het was vooral trainen en voetbalactiviteiten op de zaterdag wat de klok sloeg dit afgelopen seizoen. Het coronaseizoen 2020-2021 zit erop en hebben we kunnen afsluiten met nog een paar wedstrijden en de laatste dag met weer ouders en supporters langs de lijn. En zeg nou zelf, dat is toch een stuk gezelliger. Voor sommige ouders en familie van nieuwe leden was het zelfs de eerste keer dat ze hun kroost konden zien voetballen vanachter het hek die om het voetbalveld staat. We hopen natuurlijk dat het nieuwe seizoen deze mogelijkheden ook weer geeft en dat we verstoken blijven van nieuwe maatregelen die het voetbal weer ontregelen.

Zullen we over 10 jaar er nog over praten en zeggen: weet je nog wel, dat seizoen met al die beperkingen voor het voetbal en al die maatregelen die de maatschappij op zijn kop zette. Het is te hopen dat het hier bij blijft en dat het inderdaad alleen invloed had op een stukje van vorig en dit seizoen. Dat we de jaren daarna weer een vereniging kunnen zijn waar de leden, ouders en supporters elkaar ontmoeten en kunnen trainen en wedstrijden spelen, thuis en uit. Waar we elkaar weer gezellig kunnen ontmoeten en leuke evenementen en feesten kunnen organiseren en beleven.

Om dit te kunnen doen en de vereniging te kunnen laten draaien hebben we vrijwilligers nodig. En houd vooral in gedachten dat wij met z’n allen FVC zijn. De vereniging bestaat uit leden, donateurs en vrijwilligers en zo bijvoorbeeld ook het bestuur. Menig ouder heeft het leiderschap van een team opgepakt en anderen zorgen ervoor dat de kantine open kan zijn en dat er wat gedronken en gegeten kan worden. Weer anderen zorgen dat het sportcomplex en het clubhuis er ‘pico bello’ uit zien en zo kan ik nog wel even door gaan. Daarvoor zijn veel mensen nodig en als we het met z’n allen doen dan heeft iedereen een taak met een (klein) stukje van het werk wat gedaan moet worden.

Bij het aangaan van het lidmaatschap heeft iedereen moeten invullen wat hij of zij voor de club wil doen als vrijwilliger. Door onderbezetting, daar ga je al, is daar nog geen opvolging aan gegeven. Maar dat gaat veranderen, want in de week van 7 juli kun je zomaar gebeld worden door vrijwilligers van FVC die van jou willen weten waar je goed in bent en wat je leuk vind om te doen bij jouw club. Met jouw inzet hopen we volgend seizoen op volle vrijwilliger sterkte te kunnen starten, zodat we een fantastisch en goed geregeld seizoen kunnen draaien. Dat komt ten goede aan jou als (spelend) lid en als ouders aan jullie kinderen die bij FVC sporten. WIJ rekenen op jullie!

Rest mij nog om jullie een prachtige vakantie, thuis of van huis, te wensen met mooi weer en veel plezier. We zien jullie graag weer half augustus wanneer het volgende seizoen start met de bekerwedstrijden voor de meeste teams. Op naar een fantastisch seizoen in het groen en geel!

 

Delen

Lees meer over:
FVC Dè club!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!