Boscolo blijft keepers trainen

17 juni 2021 12:45

Marcel Rijpstra

Ook volgend seizoen blijft Riccardo Boscolo onze jeugdkeepers trainen. De prettige samenwerking en goede resultaten zorgen ervoor dat hij aan zijn vierde seizoen begint bij FVC. De keepers van de verschillende teams die hij bij ons traint zijn 9 tot en met 18 jaar. Riccardo vindt dat een keeper lef moet tonen en dapper moet zijn. Hij is ervan overtuigd dat een keeper de benodigde techniek en de andere vaardigheden aangeleerd kunnen worden.

Naast de keeperstrainingen voor FVC is de Boscolo Keepersschool voor het tweede jaar op de velden van FVC. Sinds de verhuizing naar sportcomplex Wiarda is de aantrekkingskracht van de school zeer groot geworden. De jonge keepers komen uit alle windstreken van de provincie naar Leeuwarden  om de fijne kneepjes van het vak te leren van deze 57-jarig Italiaan.

Keepersschool_Boscolo_logo_300x300.pngEn niet alleen van hem, want het team bestaat uit acht keepertrainers zodat er voldoende aandacht kan worden gegeven bij de trainingen en het aanleren van de technieken. Inmiddels zijn er zelfs 45 keepers die wekelijks op de zondagmorgen de trainingen volgen. Voor Riccardo voelt het als een grote familie die met elkaar aan de vooruitgang van de keepers werken, maar vooral veel plezier hebben.

Delen

Lees meer over:
FVC Keepers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!