Tweede Vrienden Voetbaldag

18 mei 2021 15:00

Marcel Rijpstra

Zaterdag 15 mei was de FVC Vrienden Voetbaldag in het kader van het KNVB Oranjefestival. Het blijft jammer dat ouders en fans niet kunnen kijken, want het was een zeer leuke dag en dus een enorm succes met veel blije gezichten, plezier, voetbal, spelletjes en deelnemende vriend(innet)jes. Daarom is besloten om aanstaande zaterdag 29 mei een tweede dag te organiseren, 'omdat het zo leuk was!' Iedereen in de leeftijdscategorie is weer welkom.

De aanwezige leden werden met hun vriend(innet)jes gemixt in groepen en deze gingen langs een parcours van voetbalactiviteiten en spelletjes. Vooral het onderdeel ‘Steen, papier, schaar’ was erg leuk om te zien en de jeugd had enorm veel plezier in het proberen om aan de andere kant van het halfrond te komen. En ook de andere (voetbal)activiteiten vielen in de smaak bij de deelnemers. Vandaar dus nog een tweede dag met dezelfde tijden als afgelopen zaterdag.

Neem dus allemaal weer minimaal een vriend of vriendin mee naar deze dag die vol zit met leuke spellen, partijen, muziek en super veel plezier! Als FVC speler kom jij in je FVC tenue. Per team mag er zaterdag maximaal één begeleider mee het veld op!

Tijden voor de verschillende categorieën:

  • 09:00 - 10:30 uur: JO7, JO8 en JO9-3.
  • 11:00 - 12:30 uur: JO9-1, JO9-2, JO10 & JO11


Tot zaterdag!

20210529_FVC_VriendenVoetbaldag_poster_dag_2.png

Delen

Lees meer over:
FVC Activiteiten FVC Jeugd

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!