Werken aan de nieuwe indeling

6 mei 2021 11:00

Marcel Rijpstra

De (nieuwe) Commissie Technische Zaken is druk bezig om de nieuwe (voorlopige) indeling van de teams voor volgend seizoen voor te bereiden. Hiervoor spreken zij ook met meerdere trainers en leiders om een goed beeld te krijgen van de spelers en overleggen dan als commissie welke samenstelling het moet gaan worden. Deze nieuwe indeling is al vergevorderd en om de (ouders van) de leden inzicht te geven in de tijdslijn is er een routekaart gemaakt. De kaart laat zien wat de data zijn van de stappen in het proces om tot die nieuwe indeling te komen.

In de planning is te zien dat de nieuwe (voorlopige) teamindeling op 10 mei 2021 op commissie niveau gereed moet zijn voor de onder- en bovenbouw. Daarna zullen er nog gesprekken plaatsvinden met (ouders van jeugd)leden en zullen de meeste teams nog blijven trainen in de huidige samenstelling. Voor de nieuwe selectieteams van JO16, JO17 en JO19 geldt dat zij vanaf 18 mei in de nieuwe samenstelling zullen gaan trainen. In de weken tussen 10 en 29 mei zal de CTZ, ook afhankelijk van de gesprekken, nog belijken of de juiste keuzes zijn gemaakt. Op 29 mei zal dan de nieuwe (voorlopige) indeling bekend worden gemaakt.

De Commissie Technische Zaken is samen met de trainers en coördinatoren tot een breed gedragen samenstelling van de nieuwe indeling gekomen. Ook zijn de meningen van Wibo Brouwer (Hoofd Jeugdopleiding) en Gerlof Sloterdijk (Coördinator Onderbouw) meegenomen in de samenstelling.

20210505_FVC_Routekaart_teams.png

Bron: Commissie Technische Zaken
Delen

Lees meer over:
FVC CTZ FVC Jeugd FVC Senioren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!