FVC in het nieuws

25 januari 2021 13:00

Marcel Rijpstra

Nadat het bestuur vorige week woensdag de brief had verzonden naar de gemeente met het standpunt over de verhuizing naar sportcomplex Middelsee zijn de dag erna de leden ingelicht via een e-mail bericht. Op vrijdag was het de beurt aan de media en werd er een persbericht uitgestuurd. Al vrij snel verschenen de eerste berichten online met het nieuws dat FVC op Wiarda blijft en de gesprekken met de gemeente zijn beëindigd. Sommige media namen het persbericht één op één over, maar sommigen namen ook contact op en/of deden moeite voor een uitgebreider verhaal. Ook werd onze voorzitter in een uitzending van Omrop Fryslân gevraagd naar de redenen van het besluit.

We kunnen hier een lijst plaatsen met meerdere media die aandacht hebben besteed aan het persbericht, maar we halen er twee uit. De eerste is die van Omrop Fryslân die naast een eigen bericht ook onze voorzitter interviewde, welke onderaan het artikel (via de link) te beluisteren is.
Zie Omrop Fryslân

De tweede is van Liwwadders die naast het bericht ook meteen aandacht besteed aan de vragen die door de politieke partij Gemeentebelangen zijn gesteld over de kwestie van de verhuizing.
Zie Liwwadders

Zoals gemeld in het persbericht heeft FVC de gesprekken beëindigd om haar moverende redenen en ‘ligt de bal’ nu bij de gemeente.

Delen

Lees meer over:
FVC Nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!