Bericht van Sjoerd Wijbenga

25 december 2020 14:00

Marcel Rijpstra

FVC Bestuur en leden BEDANKT dat jullie zo met ons meeleven sinds vorig jaar november bij mij de ernstige K ziekte is geconstateerd. Dit hele jaar 2020 moeten we maar snel vergeten, is voor een ieder vanwege de Corona een triest jaar.

Geen wedstrijden, mekaar amper zien bij ons mooi clubke, niet even op de vrijdagavond na de training gezellig zitten aan de bar met hele gezellige mensen Jan Efdé, Menno Jansma, mien grote maat en tevens ook ernstig zieke Henkie Toering, Watto van de Velde , Robbie Willemsma, Harm Zwerver, het hele 1e elftal. Wat mis ik dat.

FVC bedankt voor de mooie bloemen en de talrijke kaarten, mails , brieven, chats , bezoekjes welke ik het hele jaar door van jullie heb ontvangen.

Ik zit nog midden in het proces en ik hou vol, GEEF NEVER NOOIT NIET OP, krek als in de wedstrijden, ik ken heel slecht tegen mien verlies en dat het oek te maken met mien Westereenders bloed.

Wens heel FVC fijne Feestdagen en we zien uit naar volgend jaar wanneer we weer echt los kunnen en jullie graag weer wil zien.

Ik hou van yum allemaal.

Groet,

Sjoerd en Dewi   

Bron: Sjoerd Wijbenga
Delen

Lees meer over:
FVC 1 (zon) FVC Bestuur FVC Vrijwilligers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!