In memoriam: Inne Miedema

22 oktober 2020 15:15

Marcel Rijpstra

Ons bereikte vandaag het droevige bericht dat ons gewaardeerd Lid van Verdienste Inne Miedema vannacht is overleden op 90-jarige leeftijd.

Inne Miedema was vele jaren verbonden aan onze club als vrijwilliger in verschillende functies. Zo was hij voorzitter van 1989 tot 1995. Hij is ook voorzitter geweest van de club van Honderd. Zijn zoon Remmie, van onze sponsor Edelstomerij Miedema, is toen ook een paar jaar penningmeester geweest. Inne was een man die wist van aanpakken en zijn mannetje stond. Hij was precies en had een duidelijke mening in het bestuur, zo vertellen leden die met hem hebben samengewerkt en hem nog kennen van die tijd.

Vorig jaar heeft hij nog de reünie bezocht van het 100-jarig jubileumfeest van onze club. Ondanks dat zijn gezondheid afnam was dat niet het geval met zijn interesse voor de club. De kinderen moesten regelmatig vragen beantwoorden en hij vroeg ook vaak even aan kleinzoon Jeroen hoe zijn wedstrijd was geweest.

Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met de historie van onze voetbalvereniging.

Wij wensen zijn vrouw Gré, Remmie en Pieta, Joan en Rudolf, Gerben en Bouwina, kleinkinderen waaronder ons FVC-lid Jeroen, familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

Bestuur Friesche Voetbal Club

Delen

Lees meer over:
FVC Nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!