Sponsornieuws: Manege Middelsee

16 augustus 2019 20:15

Marcel Rijpstra

Het nieuwe seizoen is nog niet eens begonnen of de eerste nieuwe sponsor meldt zich al. Het is de nieuwe Manege Middelsee uit Leeuwarden. Op de foto Susanne Spoelstra, eigenaresse van Manege Middelsee en Arjen Veenstra van de FVC Sponsorcommissie bij de ondertekening van de sponsorovereenkomst op locatie.

De familie Spoelstra is al jarenlang verbonden aan FVC. Ronald voetbalt bij de 45+ en zoon Max zit bij de eerste selectie. Dus we verwelkomen weer een echte FVC familie bij onze sponsorgroep.

Je kunt de nieuwe Manege Middelsee vinden in de nieuwe, nog te bouwen, woonwijk met dezelfde naam, namelijk Middelsee. Dat is de geprojecteerde wijk aan de andere kant van Techum en de Overijsselselaan. De manege heeft 22 stallen, een longeercirkel en een binnen- en buitenbak. Met deze nieuwe aanwinst voor de stad is het dus mogelijk om binnenkort paardrijlessen te gaan nemen in Leeuwarden.

De Sponsorcommissie is wederom blij met de nieuwe 'Zilver sponsor' en wenst Manege Middelsee heel veel succes op deze prachtige locatie.

Bron: Commissie Sponsoren
Delen

Lees meer over:
FVC Sponsorgroep

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!