FVC Webshop is online

16 maart 2019 15:00

Marcel Rijpstra

Het heeft enige tijd geduurd maar de FVC Webshop is online. De webshop zelf was vrij snel gebouwd, maar om ervoor te zorgen dat er betaald kan worden via iDeal heeft nogal wat inspanning gevergd. Maar nu is het dan eindelijk zover, de eerste artikelen staan beschikbaar en kunnen worden besteld. Het assortiment zal in de toekomst worden uitgebreid en de webshop kan wellicht ook voor bijvoorbeeld (deel)betalingen worden gebruikt, zoals die voor een internationaal toernooi. Verder valt nog te denken aan kleding en merchandise van FVC.

Enige tijd geleden hebben we al aangekondigd dat er binnenkort artikelen van de Jumbo-actie besteld kunnen worden en deze staan dan nu ook beschikbaar. Op basis van je voetbalplaatje kun je een poster, een sleutelhanger en/of een beker bestellen in de webshop. Vergeet niet je naam in te vullen met welk plaatje het bewuste artikel moet worden gemaakt.

Daarnaast is het eerste artikel van het 100-jarig jubileum te bestellen in de voorverkoop en dit is het FVC Jubileumboek. In dit boek wordt de historie van onze 100-jarige club beschreven. Met ondermeer artikelen uit het clubblad ‘De Spil’, interviews, anekdotes, interessante verhalen en natuurlijk vele foto’s.

Je kunt de FVC Webshop bereiken via menukeuze 'Onze club' in het hoofdmenu.

Delen

Lees meer over:
FVC Nieuws FVC Webshop

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!