Trainersnieuws

Trainersnieuws

14 januari 2019 8:00

Marcel Rijpstra

Na een paar weken van redelijke rust op het FVC media front volgen de berichten elkaar nu weer snel op. We hadden al gemeld dat onze Hoofdtrainer Jan Schulting aan het einde van dit seizoen stopt en dat we op zoek zijn naar een nieuwe trainer. En er is dus nog meer trainersnieuws. Zo heeft onze assistent trainer, Gerard Hiemstra, alvast via een mondelinge overeenkomst ‘bijgetekend’ voor nog een jaar. En voor onze tweede selectie zal Prem Ganpat de trainingen gaan verzorgen. FVC is zeer blij met deze verlenging en aanstelling en wenst beide mannen veel succes.

Gerard Hiemstra kwam dit seizoen naar het eerste van FVC en is nu ongeveer een half jaar assistent trainer. Lees hier het interview van 15 augustus 2018 met Gerard.

Prem Ganpat

De nieuwe trainer van het tweede elftal  is Prem Ganpat. Hij heeft de UEFA B licentie en is ook trainer geweest bij het eerste van vv Rijperkerk. Als we kijken naar zijn achtergrond dan kunnen we melden dat Prem is geboren in Zeeland, gescout voor de Zeeuwse selecties en op zijn 14e geselecteerd voor het Nederlands jeugdelftal. Zijn keuze voor het Belgische Lokeren kostte hem zijn plekje in het Nederlands team, maar broer Akke speelde al bij Beveren en dus was de keuze niet zo moeilijk.

Toen Lokeren financieel minder goede tijden beleefde gingen Prem en Akke naar een Belgische hoofdklasser. Via vv Holland belandde hij uiteindelijk met zijn gezin in Leeuwarden. Een baan bij het CJIB en voetballen bij Flamingo was het idee, maar FVC kreeg al snel lucht van zijn talent. Een knieblessure maakte aan zijn voetbalcarrière echter voortijdig een einde. Hij trainde teams bij Blauw Wit, sc Joure en tot nu toe FVC JO15-3 en ondersteunend FVC JO19-1. Prem was dus alweer terug op het oude nest en we wensen hem nogmaals veel succes bij het tweede.

Bron: Technische Zaken
Delen

Lees meer over:
FVC 2 FVC Nieuws FVC Trainers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!