FVC Bingo als vanouds

21 december 2017 10:00

Marcel Rijpstra

Afgelopen zaterdagavond organiseerde de Club van Honderd weer een bingo sinds ongeveer drie jaar. Om half acht waren de meeste stoelen en krukken al bezet, was de sfeer die avond geweldig en waren de heren van de Club van Honderd het spelletje en de leiding nog niet verleerd, zo bleek. Tegen twaalven gingen de laatste mensen weg en kunnen we zeggen dat het een echte FVC bingoavond was en dus weer als vanouds.

Met als thema kerst werd deze speciale bingoavond georganiseerd. Na drie jaar waren de organisatoren het nog niet verleerd en kocht Janny Groote en haar dochter Brenda de prijzen in en werd met de leden van de Club van Honderd en andere vrijwilligers van te voren alles klaar gezet. Geef dan Wopke van der Molen een microfoon in de hand en zet Jan Stelpstra bij het prachtige en professionele bingoapparaat en het duo is kompleet en de avond kan beginnen.

Vooraf waren er al veel reacties binnengekomen op de aankondiging op de website en onze sociale media kanalen. Veel mensen die elkaar op de avond attendeerden of uitnodigden of direct reageerden dat ze zeker zouden komen. En de voorspelling dat het wel eens druk zou kunnen gaan worden kwam dan ook uit en in de met de bestuurskamer uitgebreide kantine waren alle (extra) stoelen en krukken dan ook bezet. Om half zeven waren de eerste mensen zelfs al binnen.

Uiteindelijk waren er meer dan honderd mensen aanwezig deze avond waarvan ongeveer 75% FVC’ers. Met de kantine prachtig versierd en verlicht in kerstsfeer ging de avond los toen Jan het eerste balletje uit de machine haalde. In totaal waren er tien rondes, drie staande rondes en een hoofdronde. Per ronde en dus per bingovel van die ronde werden drie prijzen ingezet en er waren prachtige prijzen te winnen.

Een kleine opsomming van een deel van de prijzen die gewonnen konden worden: airfryer, halogeenoven, keukenmachine, rijstkoker, keukentrolley, windlichten, vazen, wedstrijdshirt van Cambuur met handtekeningen spelers, waardebonnen van Netflix en de Action van € 25. Naast de eigen inkoop waren er ook nog prijzen gedoneerd voor deze bingoavond. Ook de aanwezigen waardeerden de gewonnen prijzen enorm.

Al met al een zeer geslaagde en vooral gezellige avond en dat vonden de deelnemers/ bezoekers ook. Deze informeerden na afloop dan ook wanneer de volgende bingo georganiseerd zou worden. De Club van Honderd is van plan om hier een Paasbingo van te maken.

Rest hun nog om vrijwilligers te bedanken die deze fantastische avond mogelijk hebben gemaakt. Dat zijn Janny Groote en Brenda voor de inkoop, mensen van de kantine, achter de bar en in de keuken, de ploeg die heeft geholpen met opruimen en aan ondergetekende voor de extra prijzen.

Tot de Paasbingo!

 

Bron: Club van Honderd
Delen

Lees meer over:
FVC Activiteiten FVC Bingo

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!