Van het bestuur

22 juni 2017 21:15

Bestuur

Via deze rubriek willen wij als bestuur van FVC jullie met enige regelmaat informeren omtrent bestuursbesluiten, algemene mededelingen en aspecten waar het bestuur zich op dat moment mee bezig houdt. Wij willen hiermee bereiken dat de leden van en de andere betrokkenen bij FVC goed geïnformeerd zijn en dat iedereen weet wat er zo allemaal speelt binnen de vereniging.

Items in de maand juni 2017:

  • FVC VR1
    Voor de vrouwen hebben we een nieuwe trainer aangetrokken, Rein van der Woude. De eerste kennismaking tussen trainer en spelers heeft reeds plaatsgevonden en we zijn allemaal enorm enthousiast. Ook zijn er al enkele zeer goede ideeën voor het komende seizoen gelanceerd welke wij graag ondersteunen.
  • Senioren
    Voor het eerst sinds jaren hebben we weer een coördinator/ Technische Commissie voor de senioren en wel Angelien Leemburg. Met de kennis van Angelien kunnen we ook het voetbal van onze senioren naar een hoger niveau brengen.
  • Jeugd
    Met enige trots melden wij dat we voor komend seizoen gebruik zullen gaan maken van de VTON Trainer App. VTON staat voor Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland en biedt een volledige leerlijn voor onze jeugdafdeling. VTON wordt reeds door vele clubs met succes en enthousiasme gebruikt. Met VTON beschikt straks elke trainer over een prachtige tool om onze jeugdleden allemaal een goede en gelijkwaardige training te geven. Zelfs als de trainer zelf niet ervaren is, zal deze tool een grote hulp zijn om de jeugd datgene te bieden wat zij nodig hebben voor hun ontwikkeling en opleiding op voetbalgebied. Voor meer informatie zie www.vton.nl, of lees het artikel in de Leeuwarder Courant van 22-06-2017.
Delen

Lees meer over:
Van het bestuur

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!